Natuurlijke Geboorte | Voor vaders
15538
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15538,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
VOOR DE VADERS

HypnoBirthing® vaders staan niet met hun rug tegen de muur! Als geboortepartner is vader de spreekbuis, steun en toeverlaat van zijn gezin. De handvatten van de cursus geven hem zelfvertrouwen om zijn gezin zo goed mogelijk te begeleiden in het geboorteproces. Indien nodig weet vader hoe hij moeder weer in ontspanning brengt. Moeder kan blijven focussen op haar baarmoederspieren en haar baby.

Arnoud:

Verginia en Coby hebben mij en mij vrouw Laila gecoacht om op natuurlijke wijze te bevallen van onze zoon Eddem. Wij hadden via via gehoord dat dit een hele goede manier zou zijn om je gezamenlijk op de bevalling voor te bereiden. Na een plezierige intake zagen wij het concept van de natuurlijke bevalling wel zitten en zijn wij in de weken daarna aangevangen met de sessies. Wat ons met name hierbij een prettig gevoel gaf, is de uitgebreide voorbereiding die je krijgt voor dat ene belangrijke moment. Niet alleen in de vorm van ontspannen bevallen, maar ook in een hoop praktische zaken zoals informatie over welke (medische of natuurlijke) stappen worden genomen en wie deze uitvoert (vrouw, man, verloskundige, etc.). Daarnaast leer je als man rust te creëren voor je vrouw en kind door de haar op de juiste manier op haar gemak te stellen en een prettige bevallingsomgeving te maken. Ook leer je moeder en kind zo veel mogelijk af te schermen van onnodige toenaderingen. 

RON:

“Uit een stapel folders over zwangerschap cursussen viel die over HypnoBirthing ons direct op. Vooral dat je deze cursus helemaal samen volgt, sprak mij dat aan. Als man is je rol gewoonlijk beperkt. En ik vond het juist belangrijk om precies te weten wat mijn vrouw en kind tijdens de bevalling zoudendoormaken en hoe ik hen zou kunnen bijstaan.” In vijf lessen van 2,5 uur leerden Ron en Tyas alles over de bevalling, ontspanning en ademhaling. Maar was de bevalling dan ook echt pijnloos? Pijnloos wil ik niet zeggen maar het verliep wel heel prettig en rustig. De naam HypnoBirthing® dekt niet helemaal de lading van de cursus, vind ik. Je denkt al snel aan hypnose en zweverigheid, maar daarvan is helemaal geen sprake. Als nuchtere Hollander stond ik er best sceptisch tegenover, maar achteraf heb ik er een heel goed gevoel over”

ROBIN:

“Als je als man actief betrokken wil zijn bij de bevalling is deze HypnoBirthing®-cursus absoluut aan te bevelen.
Gini heeft mij overgehaald deze cursus te doen”.

SANDER:

“Door de cursus was ik zelfverzekerder over de bevalling. Ik wist wat ik kon verwachten en wat mijn rol was. De bevalling ging zoals we graag wilden en ik kijk er met een goed gevoel op terug.”